Aradra is berobbant a Christian Tour

Írta:
2024. május 23. 18:58 (csütörtök) /

Románia legnagyobb utazásszervezője elérhetővé tette utazási szolgáltatásait az aradi vállalatok számára is.

Az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara (CCIA) konferenciatermében mutatták be a Christian Tour szolgáltatásait az utazásszervezők képviselői Gheorghe Seculici CCIA igazgató, Răzvan Cadar, az Arad Megyei Tanács alelnöke és Ovidiu Moșneag, az Aradi Nemzetközi Repülőtér igazgatója jelenlétében.

A Christian Tour bemutatta az aradi cégeknek a vállalati ügyfelek számára személyre szabott csomagokat, a repülőjegy- és szállásfoglalástól kezdve a vállalati rendezvények és csapatépítés megszervezéséig.

„Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az utazás minden szakaszában, a tervezéstől és a foglalástól kezdve a szükséges dokumentumok kiállításáig, legyen szó belföldi vagy nemzetközi üzleti utazásról. Amikor ezekről az üzleti utakról van szó, a vállalatok számos kihívással szembesülhetnek, a magas költségektől és az átfogó foglalási irányelvektől kezdve a hatékony jelentés és a megfelelő támogatás hiányáig. A Christian Tour pontosan ezekkel a megoldásokkal áll elő, amelyekre egy vállalatnak szüksége lehet [...] A Christian Tour ügynökség a két szervezet között létrejött szolgáltatási keretmegállapodás alapján biztosítja a vállalatok számára az üzleti utazások lebonyolítását. A vállalatok a Christian Tour irodáiban igényelhetik ezt a szerződéstípust” – ismertette a részleteket Loredana Stanciu, a Christian Tour belföldi értékesítési igazgatója.

A résztvevőknek meglepetésekkel is kedveskedtek, mindegyikük 200 euró értékű kedvezményes utalványt kapott. Az utalványt a Christian Tour üzleti utazási szerződés keretében 500 eurónál nagyobb értékű szolgáltatások igénylésekor lehet felhasználni.

A Christian Tour az ország más városaiban – Nagyváradon, Temesváron vagy Konstancán – is kínál szolgáltatásokat cégek számára.

Az eseményen Răzvan Cadar és Ovidiu Moșneag a Christian Tour által városunkból üzemeltetett charterjáratokról beszéltek a jelenlévőknek.

Hozzászólások