Tisztelt aradi, Arad megyei magyarok!

2024. június 11. 16:11 (kedd) /

Isten áldásával és az Önök támogatásával sikeres helyhatósági és európai parlamenti választáson vagyunk túl. 

Június 9-én az aradi magyar közösség összefogott, és bebizonyította, hogy felelősséget vállal gyermekeinek jövőjéért, hogy fontos számára a magyar oktatás, az egyházaink, civil szervezeteink támogatása.

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek – fizikai személyek, jogi személyek, vállalkozások, civil szervezetek, cégvezetők, önkéntesek, a kampánycsapat minden tagjának és az egész lakosságnak –, aki bármilyen formában támogatta az RMDSZ-t abban, hogy legyen erőnk itthon és legyen hangunk Európában.

 

Köszönjük, hogy idejüket, energiájukat adták és odafigyelést, érdeklődést tanúsítva megmozdultak közös céljainkért. Az Önök segítsége és részvétele nélkülözhetetlen volt a kampány során, és nagyban hozzájárult az aradi magyar közösség sikeréhez.

 

A munka csak most kezdődik, a párbeszéd folytatódik, hiszen csak úgy van értelme az érdekképviseletnek, ha az Önök által megfogalmazott problémákat orvosolni tudjuk.

 

Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk az Önök támogatására és aktív részvételére. Együttműködésünk sikeres lesz, ha összefogunk, ha összetartunk, ha megbízunk egymásban 

 

Őszinte köszönettel és nagyrabecsüléssel,

 

 

Faragó Péter parlamenti képviselő,                        

az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének elnöke

 

Veres Attila,

az RMDSZ Arad városi tanácsosa

Hozzászólások