Új didaktikai laboratórium az UVVG-nél

Írta:
2023. november 21. 16:34 (kedd) /

A Vasile Goldiș Nyugati Egyetem (UVVG) és a Cardionet Surgery az oktatási tevékenység fontos előrelépését jelentette be: az egyetem kampuszán felavattak egy sebészeti és mikrosebészeti didaktikai laboratóriumot.

A rendezvény moderátora dr. Galajda Zoltán egyetemi tanár volt, az avatóünnepségen jelen volt a neves akadémikus professzor, dr. Radu Deac is, a romániai szívtranszplantáció megalapozója. Példátlan volt a rendezvényen a szívműtét után álló, 84 éves Marina Voica asszony jelenléte, mint Galajda doktor páciense. 

Dr. Galajda Zoltán professzor elismert szív- és érsebész, szakmai pályafutása során számos sikert aratott, és az operált esetek számát és nehézségi fokát tekintve is kiemelkedő műtéti eredménnyel rendelkezik.

Az aradi laboratórium megnyitása egy különleges alkalom, döntő lépést jelent az orvosképzés fejlődésének és innovációjának előmozdításában, új távlatokat nyitva a leendő egészségügyi szakemberek előtt. Ez a lépés bizonyítja az UVVG elkötelezettségét az oktatás és az orvostudomány iránt.

Hozzászólások