EURO-2024 – Az Eb startjával egyidőben kezdi meg működését a Nemzeti Sportrádió Helyszíni stúdiók, saját kamerák, exkluzív anyagok

2024. június 11. 15:35 (kedd) /

Helyszíni stúdióval, saját kamerákkal, exkluzív anyagokkal kiegészítve közvetíti a (magyarországi) közmédia a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot.

Az MTVA az MTI-nek (kedden) küldött közleményében azt írta, hazahozza a szurkolóknak a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot az M4 Sport, a Nemzeti Sportrádió, a Kossuth rádió, az M1 és a Nemzeti Sport. A június 14-én rajtoló kontinenstorna valamennyi mérkőzését élőben lehet követni, a magyar vonatkozású összecsapások esetén – a helyszíni stúdió és a saját kameráknak köszönhetően – az is látható lesz, ami a pályán kívül történik.

A tájékoztatás szerint a közmédia sportcsatornája – kiegészülve a június 14-től hallható Nemzeti Sportrádióval, továbbá a Kossuth rádióval, az M1 aktuális csatornával, a Nemzeti Sporttal és az online felületeikkel – arra törekszik, hogy minél többet, különlegesebbet, kiváló minőségben mutasson meg a nézőknek és a hallgatóknak a labdarúgó-Európa-bajnokságról, majd a párizsi olimpiáról.

Június 14-én rajtol a németországi labdarúgó-Eb a magyar válogatott részvételével. A futballünnep valamennyi mérkőzését élőben közvetíti a közmédia az ingyenesen fogható, országos lefedettségű televízióban, az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. Az Európa-bajnokság startjával egyidőben kezdi meg működését a Nemzeti Sportrádió – ismertette a közmédia.

Tudatták azt is, hogy a kontinenstorna eseményeit Budapesten, illetve vételkörzetében, az FM 105,9 frekvencián, valamint mobil alkalmazáson keresztül, továbbá a nemzetisport.hu-n is követhetik. Érdemes az M1 aktuális csatornát is követni, hiszen helyszíni stábjuk rendszeresen tudósít a kontinenstornáról.

(Forrás: MTI)

Hozzászólások