UTA–Resicabányai CSM 4:1, edzőmérkőzésen

Írta:
2023. október 13. 16:13 (péntek) /

A Szuperliga versenyszünetében lejátszott egyetlen barátságos mérkőzésen az UTA 4:1-re legyőzte a II. Ligás Resicabányai CSM-t a kisszentmiklósi Banatul pályán.

A 19. percben Godberg Cooper révén az UTA szerezte meg a vezetést.

A szünet után rögtön jött az egyenlítés, amikor Kucher a saját tizenhatosában próbált cselezni, Tudor Cociș pedig ellopta tőle a labdát és betalált. Ám a piros-fehérek megnyomták a gázpedált, az 52. percben Stahl beívelését követően Cornel Ardei saját kapujába küldte a labdát (2:1), majd néhány perc múlva a Fiorentina neveltje, Andrei David révén 3:1-re elhúzott az aradi csapat.

Fabry és Stahl Albert a 66. percben ismét kombinált, a szlovák lepasszolt Albertnek, aki Căpățănă vendég-kapus mögé, a hálóba küldve a labdát beállította a 4:1-es végeredményt.

Az UTA október 20-án este 21 órától Nagyváradon fogadja a Rapidot a Szuperliga 13. fordulójában.

*

Mint írtuk, azokat a bérleteseket, akik ebben az időszakban nem tudják Nagyváradon támogatni a csapatot, és anyagi visszatérítést szeretnének a szomszédos megyében lejátszott hat mérkőzésért, a Neuman Ferenc aréna pénztárainál várják, hogy leadják erre az időszakra a belépőkártyájukat (bérletüket), és jelezzenek egy érvényes bankszámlaszámot, amelyre visszatéríthetik számukra a megfelelő kártérítési összeget.

Az igények benyújtása zajlik, mától szerdáig 11.00 és 16.00 óra között megtörténhet a pénzvisszaigénylés.


(Fotó: uta-arad.ro)

Hozzászólások