Újszentesen 5100 eurós összdíjazású a hétvégi Románia Padel Kupa

2023. december 7. 16:56 (csütörtök) /

Történelmi pillanat lesz a hétvégén a hazai sportélet számára. Első alkalommal kerül megrendezésre Temes megyében, Újszentesen a ROMÁNIA PADEL KUPA, az első olyan padel-verseny, amelyen a hazánkban nemrégiben hivatalosan is elismert sportág legeredményesebb sportolói gyűlnek össze.

Ezen a hétvégén Újszentes lesz a padel fővárosa Romániában. Az országos bajnoki címért, de a bőkezű pénzdíjakért folyó küzdelemben a legjobb 12 hazai játékos indul a kupaversenyen. Azokról a sportolókról van szó, akik a legtöbb pontot gyűjtötték a 2023-as évben lebonyolított körversenyeken.

Az esemény december 8–10. között az ország nyugati részének legnagyobb padel-sportbázisán, a PADEL CENTER-ben zajlik (Újszentes, Prága u. 6. szám). Eddig ez hazánkban az egyetlen nemzetközileg is hitelesített pálya.

A 3 férfi- ill. egy női divizió legjobbjai, a kupagyőztesek tovább képviselik Romániát a soron következő nemzetközi megmérettetéseken.

A padel igazi jelenség, a világ leggyorsabban növekvő sportja, több mint 25 millió játékossal világszerte

A ROMÁNIA PADEL KUPA mérkőzései, elődöntői és döntői élőben követhetők a Profi Padel Körverseny (Circuitul Profesionist de Padel) YouTube csatornáján és/vagy Facebook oldalán.

(sajtóközlemény)

Hozzászólások