Csikys Tigrisek az országos döntőben!

2014. április 7. 15:41 (hétfő) /

Szombaton délelőtt az Erdőhegyi Általános Iskolában hat csapat mérte össze tudását és rátermettségét állatvilág, matematika, idegen nyelv, honismeret, művészetek-zene, gyakorlati ismeretek és anyanyelv témakörben.

A Tigrisek:Back István Levente, Komori Viktória, Kruzslitz Kyra-Antónia, Nyári Tamás, a Foltos jaguárok: Hagya-Knáll Márk, Rónai Zoltán, Szőke Mária-Karolina, Rudolf Barnabás, és a Karib-tenger hősei: Sallai Krisztina, Tapasztó Rebeka, Rudolf Ráfáel, Charles-Fekete Farkas az aradi Csiky Gergely Főgimnáziumból érkeztek, felkészítőjük Pintér Mária.

A Koalák: Boros Zalán, Farkas Zoltán, Pap Hanna, Herman Henrietta Ibolya, az Ebihalak: Nagy Abigél, Horváth Ozsvár Örs, Döme Martin, Nagy Johanna és a Zerindi Tigrisek: Antonie Sebastian, Fazekas Nicoleta Mariana, Kátai Tímea Zsófia, Milotai Arnold pedig a Zerindi Tabajdi Károly Általános Iskolát képviselték, felkészítőjük Pap Márta.

A csapatok Sime Judit iskolaigazgató üdvözlő szavai után a különböző próbák során megmutatták, hogy milyen alaposan felkészültek és mennyire kreatívak. Bár maga a vetélkedő játékos formában zajlik, a háttérben sok-sok órás felkészülés áll, mind a diákok, mind a felkészítő pedagógusok részéről. A vetélkedő végén a héttagú zsűri – Apáti Adél, Bunescu Magdolna, Csáki Apollónia, Csáki Margit, Gál Éva, Khell Jolán, Sárfalvi Gábor – döntése alapján a legtöbb pontszámot az aradi Csiky Gergely Főgimnázium Tigrisek csapata kapta, így ők vehetnek részt Nyárádszeredán május közepén az országos döntőben.

Gratulálunk minden résztvevő diáknak, és köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a verseny szervezéséhez!

Viszhányó Aranka, Pusztai Matild játékvezetők

Hozzászólások