Iskola másként – gazdag csikys programmal

2014. április 7. 15:38 (hétfő) /

Minden eddiginél gazdagabb programot készítettek a szervezők az Iskola másként nevű hétre, tehát az április 7–11. közötti periódusra. Valamennyi tervezett tevékenységet felsorolni nehéz volna, így most csak tallózunk a sok érdekes téma között.

Általános iskolás osztályok: Mobil Planetárium; Mi, görögök; Csónakkal a Maroson; Kézimunkázás a quilling-technikával; Történelmi drámajáték; Arad, mozdulj! (részvétel a versenyen); Aradi írók – foglalkozás a Megyei Könyvtárban; Hódmezővásárhelyi diákok fogadása; Látogatás az aradi várban; EU-karaván; Nyílt nap a megye nyolcadikos diákjai részvételével; Aradi templomok.

Középiskola, elméleti osztályok: Kirándulás Kladovára; Drogmegelőzés; Biztonságtechnika a számítógép-kezelők számára; Látogatás a DataSPOT cégnél; Érdekes kémiai kísérletek; Részvétel a Nagyvárad Táncegyüttes aradi előadásán; Kirándulás a Csálai erdőbe, a török kori várhoz.

Középiskola, turizmus szakos osztályok: Arad történelmi épületei; Ópusztaszeri kirándulás; Középkori várak – kirándulás a világosi várhoz; Húsvéti dísztárgyak készítése.

Középiskola, közgazdaság szakos osztályok: A vásárló a „király” – aradi bevásárló egységek meglátogatása; Éljünk egészségesen – Zumba fitnesz; Arad, mozdulj! (részvétel a versenyen); A felelősségteljes fogyasztó – Focus Grup tevékenység; Fontos a tisztaság! – húsvéti takarítás az iskolában.

Középiskola, elektronika szakos, illetve szakiskolai osztályok: Önbizalom és siker – csoportos foglalkozás; Hétköznapi fizikai jelenségek; Ismerjük, vezetjük! – látogatás az aradi go-kart pályán.

Mindeközben folytatódik, sőt a jövő héten le is zárul az iskolai futballbajnokság, illetve a szalagavató előkészületeiről, próbáiról sem feledkeznek meg a szervezők.

(forrás: csikygergelyarad.ro)

Hozzászólások