Töltsék meg gyermekek a Neuman Ferenc arénát!

Írta:
2024. április 2. 16:26 (kedd) /

A FRF Fegyelmi Bíróságának ítélete – a dinamós perpatvar miatti 4 zártkapus mérkőzésre és súlyos pénzbírságra való kötelezés – már a kolozsvári meccs előtt megszületett. A Szamos-parti U-val gól nélküli döntetlent játszott az UTA – Mircea Rednic szerint kicsit félénken…

Bár egyszer megrezdült Kucher hálója az első félidő vége felé, de hála az oldalbírónak les miatt nem adták meg a hazaiaknak. Aradi részről sem Fábry, sem Omondi nem tudott gólt szerezni az UTA-nak.

Így az alsóház 2. helyéről várja az UTA – a valószínűleg zártkapus – pénteki meccset, április 5-én d.u. 17.30-tól a sereghajtó FC Botoșanit fogadják. Ha nem adnak helyet a fellebezésnek és nem engednek felnőtt nézőket a lelátókra, az aradi klub gyerek-tengert szeretne látni a II-es lelátón.

Ennek érdekében minden 3–14 éves fiatal INGYEN mehet be a pénteki meccsre – 10 gyermekenként 1 felnőtt kísérő a megengedett. A szervezési szabályzat értelmében az UTA-klub vezetősége felkéri a kísérőket, hogy vigyék magukkal a lap alján általuk aláírt névsort, amelyen minden gyermekük vezeték- és keresztneve szerepel. Megkérik a kísérőket, hogy a kitöltött táblázatot már előre, csütörtök 17.30-ig küldjék el a club@uta-arad.ro e-mail címre.

A beléptetés első fázisa csak a II. Tribünbe (Gioni Brosovszky) lesz.

Ha csütörtökön (holnap) a fellebbviteli bizottság döntése kedvező lesz és felnőtt nézők is bemehetnek a meccsre, minden regisztrált gyermeket átköltöztetnek a Déli Lelátóra.

(Forrás: UTA-sajtóközlemény)

Hozzászólások