Áramkimaradás lesz

2024. június 13. 17:38 (csütörtök) /

A Banat Elektromos hálózatok (a PPC csoport része) újabb áramkimaradásokat hirdetett, amelyekre az áramhálózaton végzett javítások miatt van szükség. 

A társaság által közöltek szerint június 17-én, hétfőn 9 és 17 óra között Ágyán, Szentanna több utcájában. Arad városában ugyanabban az időintervallumban a Brândușei, a Panselei, a Căpșunilor, a Iasomiei, a Șezătorii, az Aprodul Purice, a Giordano Bruno, az I. Cosânzeana, a Hașdeu, a Mușețel, a Socului, a Nicolae Oncu, az Ilarion Felea, a Constantin Brâncoveanu, a Ioan Fluieraș, a Baba Novac és a Constantin Brâncuși utcában lesz áramszünet. 

Június 18-án, kedden 9 és 17 óra között Gurahonc, Iosaș, Fenis, Valea Mare, Zimándköz, Zimándújfalu és Ötvenespuszta területén lesz áramszünet. Arad városában a Șezătorii, az Aprodul Purice, a Giordano Bruno, a Hașdeu, a Mușețel, a Socului, a Nicolae Oncu, az Ilarion Felea, a Constantin Brâncoveanu, a Ioan Fluieraș, a Baba Novac és a Constantin Brâncuși utcában lesz áramszünet. Az Aurel Vlaicu úton a Z22-tes, a Z23-as, az I4/1, az I4/2, az I5/1, az I5/2, a 16-os és a 18-as tömbház marad áram nélkül. Áramszünet lesz a Poetului, a Ciprian, a Porumbescu és a Bumbacului utcában. 

Június 19-én, szerdán 9 és 17 óra között Tőzmiskén és Borossebesen lesz áramkimaradás. Aradon a Șezătorii, az Aprodul Purice, a Giordano Bruno, az I Cosânzeana, a Hașdeu, a Mușețel, a Socului, a Nicolae Oncu, az Ilarion Felea, a Constantin Brâncoveanu, a Ioan Fluieraș, a Baba Novac és a Constantin Brâncuși utcában dolgoznak az áramhálózaton.

Hozzászólások