Várják a leendő egyetemistákat

Írta:
2024. június 12. 17:25 (szerda) /

A Vasile Goldiș Nyugati Egyetem felvételi központja megnyitotta kapuit mindazok előtt, akik egyetemi tanulmányok vagy posztgraduális szakirányok iránt érdeklődnek. A központ az UVVG rektori hivatalában található, a Forradalmi út 94. szám alatt.

„A Vasile Goldiș Nyugati Egyetem tekintélyes oktatási intézmény, referencia a jelenlegi országos egyetemi palettán, és azon túl is. Az oktatási kínálat idén is változatos, így mindazok, akik egyetemi szinten szeretnék folytatni tanulmányaikat, mind pedig azok, akik egy-egy szakterületre szeretnének specializálódni, megtalálják a szükséges szakokat. A társadalomnak szakemberekre van szüksége, és az UVVG ezt a képzést jól felkészült tanárokkal és magas színvonalú tanítással biztosítja mind Aradon, mind a szebeni, bajai, szatmári, margittai és zalai kirendeltségeken. Mind én, mind az általam képviselt teljes akadémiai közösség sok bátorságot kíván a leendő hallgatóknak, hogy kövessék álmaikat, és sok sikert az élet minden vizsgáján” – nyilatkozta Coralia Adina Cotoraci, az egyetem rektora.

 

Az UVVG 2024-2025-ös tanévre vonatkozó ajánlata a következő:

• orvostudomány – román, angol és francia nyelven, 4 alap- és 3 mesterképzés (ebből 1 angol nyelven), doktori képzés és rezidensképzés;

• gyógyszerészet – 2 alapképzéssel;

• fogorvosi – 2 alapképzéssel és orvosi továbbképzésekkel;

• jogtudományok, 2 alap- és 2 mesterképzéssel;

• közgazdaságtan, számítástechnika és mérnöki tudományok – 6 alap- és 4 mesterképzéssel;

• társadalmi- és humán tudományok, testnevelés, sport – 8 alap- és 3 mesterképzéssel.

 

Azok számára, akik még nem döntöttek véglegesen arról, hogy milyen utat szeretnének követni, az UVVG szakemberei tanácsot adnak.

Az egyetem munkatársai hétfőtől péntekig 8–17 óra között állnak az érdeklődők rendelkezésére a beiratkozáshoz szükséges információkkal a rektori hivatalban.

Részletek olvashatók az egyetem honlapján is, a www.uvvg.ro weboldalon.

Hozzászólások