Mindenki megtalálta azt, amit szeret

2015. augusztus 31. 18:11 (hétfő) /

Az ötödik M-KIDSZ-nap nyugodtan mondható sikeresnek a szervezők és a résztvevők szerint egyaránt. Szombaton már reggel megkezdődtek a programok a kiserdőben, és késő estig tartott a mulatság. Majdnem minden meghirdetett programra sor került, és nagy érdeklődéssel fogadták a napot a helyieken kívül a környező falvak fiataljai is. A rendezvényre természetesen meghívást kaptak az AMISZ és annak fiókszervezetei is.

Az említett két versenyszám (a kötélhúzás és a dodgeball) ironikus módon, létszámhiány miatt maradt el. Ez nem azt jelenti, hogy nem voltak érdeklődők, hanem azt, hogy a fiókszervezetek nem egyenlő számban képviselték magukat. De volt csónakázás, palacsintasütés, gyermekprogramok, kocsis játék, falmászás, bogrács- és sörivó verseny is!

Ami viszont plusz érdekességnek számított, az a Kalypsoland kutyabemutatója volt. Ezt nem az M-KIDSZ szervezte, hanem Tóth Attila. Azért egyeztettek úgy, hogy egy napon kerüljön sor az ifjúsági programokra és a bemutatóra is, mert ezáltal segíteni tudták egymást a népszerűsítésben.

A késő délután folyamán, mikor sokan hazaugrottak enni, fürdeni, pihenni stb., beszélgettem egy kicsit Tóth Jánossal, az M-KIDSZ elnökével. Rákérdeztem a szervezésre és a visszajelzésekre is. „A mai napot komoly szervezés előzte meg, már vagy három hónapja készülünk erre. Tulajdonképpen minden évben augusztus utolsó hétvégéjére tesszük, és mindenki kiveszi a maga részét a munkából. A visszajelzések pedig pozitívak! Mindenkinek tetszett, aki itt volt. Meg voltak elégedve azzal, amit nyújtottunk nekik, és természetesen erre is törekedtünk, ezért próbáltuk ki a slip-n-slide-ot és a csónakázást. Mi mindent beleadtunk, és reméljük, hogy mindenki megtalálta azt, amit szeret, és amiért jött.”

Sok beszédnek sok a hallgass már… Nézzünk hát néhány jól sikerült képet! (A képeket Ban Gabriel készítette)

Hozzászólások