Támogatásra várnak

2022. június 9. 17:29 (csütörtök) /

Több mint 80 kerékpárt, triciklit és robogót osztottak ki minden gyereknek Ciclova és Ilidia középiskoláiból és óvodáiból június 1-jén, a nemzetközi gyermeknap alkalmából. Inkább öröm, mint anyagi erőfeszítés volt ez a polgármesteri hivatal részéről.

 

*

Június 3-án a Platanus Egyesület Hóvirág dalosköre részt vett a Krassói hagyományok című, első alkalommal megrendezett versenyen.

 

*

 • szeptember 6-án lesz 100 éve, hogy meghalt Mihalik Kálmán, a székely himnusz zeneszerzője.
 • A Platanus Egyesület erre az alkalomra egy emléktáblát fog elhelyezni a Szegedi Orvostudományi Kar kijelölte helyre.

  Mivel méltóan szeretnénk megemlékezni, egy olyan programmal készülünk a Szegedi Mihalik Kálmán Alapítvánnyal együtt, amely sok anyagi befektetést igényel.

  A megírt pályázat csak a költségek 10%-át fedezi, ezért kénytelenek vagyunk adományokból kiegészíteni a hiányzó összeget.

  Támogatásra kérünk minden olyan magánszemélyt, vállalkozót, egyesületet vagy alapítványt, akinek jelent valamit a székely himnusz és szívesen befektet ebbe a programba. Elfogadunk akármilyen kis összeget is, személyesen a Magyar Házban, postai utalvány által vagy bankszámlánkra.

  A Platanus Egyesület postacíme: Reșița str. Mihai Viteazu nr. 16 (itt van a Magyar Ház is). A bankszámla pedig: RO73RNCB0100038239590001.

   

  Kun László

   

  Hozzászólások