Más időpontban játsszák a The Voyager-t

Írta:
2024. február 8. 16:51 (csütörtök) /

Közös produkció bemutatására készül az Aradi Kamaraszínház, a Carousel Színház és a mARTA Cultural Hub február 11-én, vasárnap. Az eredetileg 20 órára tervezett előadás 21 órakor kezdődik az Unirii utca 5. szám alatt található Flex klubban.

„A The Voyager egy előadás arról, hogyan hagyjuk ki a találkozásokat (vagy nem) az életben – ezúttal: egy találkozást egy angyallal. Egy utazó angyallal, aki azért jött, hogy segítsen az embereknek kihúzni magukat a járvánnyá burjánzott pazarlásból, amiből talán még világjárvány is lehet az általános összeomlás nyomán. Egy monodráma a mai ember dilemmáiról és a gyakran feltett, vagy már fel sem tett kérdésekről” – olvasható a William Shakespeare szövegei felhasználásával rendezett előadás leírásában. 

A darab szövege nagyrészt románul hangzik el, de körülbelül a negyedét angolul adják elő, és az egész előadáshoz angol felirat is tartozik. A darab a tervek szerint 2024-ben részt vesz a veronai nemzetközi Shakespeare-tematikájú fesztiválon.

Az Aradi Kamaraszínház, a Carousel Színház és a mARTA Cultural Hub közös produkciójában Tapasztó Alexandra lép színpadra. A szöveg, a rendezés és a fordítás Theo Herghelegiu, az eredeti zene Călin Grigoriu, a videó pedig Ake Petcu munkája. 

A belépő ára 20 lej.

Hozzászólások